Сирний мус

Сирний мус – десерт, гідний найвишуканішого ресторанного меню. Однак його може приготувати на власній кухні навіть новачок у кулінарії. Як основу для десерту використовують ніжні сирно-вершкові сири. А як фруктова складова, можете взяти улюблені фрукти.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • У глибокій ємності змішайте вибрані вами подрібнені фрукти або ягоди з молоком.
  • До молочно-фруктової суміші додайте вершковий сир.
  • Розбийте в ємність одне перепелине яйце.
  • З лимона видавіть сік і додайте 1-2 чайні ложки в загальну масу.
  • Вилийте в миску згущене молоко. Збийте всі інгредієнти до однорідності.
  • Потім додайте у фруктову масу жирні вершки.
  • Мус ще раз добре перемішайте та розкладіть повітряну масу по порційним ємностям.
  • Прикрасьте заготовки тедрою лимона і приберіть в холодильник на 20 хвилин.

Після цього найніжніший вершковий мус можна подавати до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь