Томатний суп-пюре зі свіжих помідорів – яскраве і оригінальне частування для вашого сімейного обіду. Якщо ви хочете побалувати себе та близьких дивовижним насиченим смаком, то спробуйте приготувати апетитний суп за нашим перевіреним покроковим рецептом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор 1 кг.
 - Перець солодкий 400 гр.
 - Цибуля ріпчаста 80 гр.
 - Часник 4 зубчики
 - Олія оливкова 2 ст.л.
 - Орегано 2 щіпки
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Вода 100 мл.
 
Кроки
- Промиваємо солодкий перець, очищаємо їх від насіння і нарізаємо великими шматками.
 - Помідори також промиваємо, обробляємо часточками.
 - Тонкими півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю.
 - Викладаємо овочі на лист з пергаментом. Посипаємо сіллю, спеціями та подрібненим часником. Поливаємо олією.
 - Випікаємо овочі 30 хвилин при температурі 180 градусів.
 - Після випікання овочі перекладаємо в чашу блендера.
 - Подрібнюємо заготівлю до ніжної однорідної маси.
 - Далі масу розтираємо через дрібне металеве сито.
 - Отримане пюре переливаємо в каструлю, доповнюємо водою, кип’ятимо 1-2 хвилини. Забираємо з вогню.
 
Томатний суп-пюре зі свіжих помідорів готовий. Розливаємо по тарілках і подаємо до столу із сухариками або нутом!



