Торт з свинячої печінки, приготований в духовці

Печінковий торт з свинячої печінки в духовці

Торт з свинячої печінки, приготований в духовці – справжній кулінарний шедевр! Це ідеальне блюдо для святкового столу, але його також можна приготувати і для простого обіду. У духовці печінковий торт виходить ще більш ніжним і ароматним. Просто незрівнянне блюдо!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Цибулю почистимо від лушпиння і наріжемо невеликими квадратами, а моркву натремо на тертці побільше.
  • Обсмажуємо суміш з нарізаних овочів на вершковому маслі до золотистого кольору.
  • Додаємо до овочів гриби і тушкуємо, щоб рідина з них випарувалася.
  • Свинячу печінку промиваємо, видаляємо білі прожилки і ріжемо на частини. Пропускаємо через м’ясорубку або блендер.
  • Змішуємо перетерту печінку з яйцями, сухарями і додаємо спеції і сіль.
  • На деко кладемо фольгу промазуємо її рослинною олією.
  • Заливаємо перший шар печінкової маси, поверх нього викладаємо грибну начинку і знову заливаємо печінкове тісто. Чергуємо таким чином, поки не закінчаться інгредієнти. Останній шар повинен бути з тіста. Загортаємо фольгу так, щоб залишався проміжок.
  • Ставимо в духовку на 180 градусів і запікаємо 2 – 2,30 години.
  • Ставимо охолоджений готовий торт в холодильник.

Нарізаємо на частини і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь