Цукрове печиво на маргарині нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Готове частування виходить неймовірно ніжним, смачним і розсипчастим. Порадуйте себе і своїх рідних!
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 5 ст.
- Куряче яйце 2 шт.
- Маргарин вершковий 200 гр.
- Цукор-пісок 150 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Дріжджі сухі 10 гр.
- Вода 50 мл.
- Додатково:
- Рослинна олія 1 ч. л.
- Цукор-пісок для посипання
Кроки
- Гарненько розтираємо курячі яйця з цукром і сіллю.
- У теплу воду додаємо сухі дріжджі, вливаємо їх до яєць з цукром і перемішуємо.
- Вливаємо розтоплений і охолоджений маргарин.
- Просіваємо в суміш борошно. В процесі перемішуємо вміст.
- Замішуємо щільний однорідний ком.
- Ми залишаємо його в теплому місці на одну годину. Продукт повинен піднятися.
- Готове тісто розгортаємо в плоский пласт. Змащуємо його рослинною олією і обсипаємо цукром.
- Починаємо складати заготовку. Обидві сторони загортаємо до середини.
- Складаємо продукт ще раз.
- Розрізаємо заготовку на невеликі рулетики.
- Акуратно розкриваємо їх руками, надаючи форму, посипаємо цукром. Після випікаємо частування близько 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Цукрове печиво на маргарині готове. Пригощайтеся!