Цибулевий соус для заправки салатів і свіжих овочів

Цибулевий соус для заправки салатів і свіжих овочів

Цей соус підійде не тільки для заправки салатів або свіжих овочів. Ним також можна полити свіжозварену картоплю або навіть квасолю. Смак соусу безпосередньо залежить від того, яку ви візьмете олію і яку візьмете цибулю. Він має яскравий аромат, який буквально провокує слиновиділення. При цьому він не гострий, що дуже важливо, коли ви годуєте дітей.

Важливо: цибуля не повинна бути гострою, віддайте перевагу солодким сортам. Також не повинна бути гострою гірчиця. Мед можна замінити сиропом агави, а оцет беріть салатний.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
20 хвДрук
  • Цибулю очистіть і відправте в чашу будь-якого подрібнювача.
  • Після того, як подрібните цибулю, додайте туди ж гірчицю, сіль, перець, мед.
  • Тепер влийте оцет, воду і рослинну олію – соняшникову, оливкову, рапсову, лляну або будь-яку іншу.
  • Потім туди ж покладіть вимиту зелень – її навіть не обов’язково попередньо нарізати.
  • Все це подрібніть – соус готовий. Зберігається він в холодильнику в закритій тарі до тижня.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь