Варення із зелених волоських горіхів з шкіркою

Варення із зелених волоських горіхів з шкіркою – це корисний продукт, багатий вітамінами. Таке оригінальне частування зміцнює імунітет і виступає в якості профілактичного засобу. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
245 год 0 хвДрук
  • Відміряємо необхідну кількість зелених волоських горіхів. Вони повинні бути досить молодими. Для цього проколіть їх зубочисткою. Якщо вона вільно входить в плід, значить горіхи підходять. Промиваємо продукт і проколюємо виделкою.
  • Заливаємо продукт водою і залишаємо на 8-10 днів для виходу гіркоти. Кожен день міняємо воду по два рази.
  • Перекладаємо горіхи в каструлю, заливаємо чистою водою і варимо близько трьох годин на невеликому вогні. Після воду зливаємо.
  • Варимо сироп із зазначеної кількості води і цукру.
  • У киплячий сироп опускаємо горіхи, варимо їх ще дві години. В кінці додаємо какао-порошок і прянощі.
  • Розкладаємо горіхи по стерилізованим банкам. Заливаємо їх гарячим сиропом. Закриваємо кришками, даємо повністю охолонути і після несемо на зберігання.

Варення із зелених волоських горіхів з шкіркою готове. Прибирайте на зберігання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь