Головна відмінність даного рецепта від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб житній 6 скибочок
- Кріп ⅓ пучка
- Часник 1 зуб.
- Сир плавлений 90 гр.
- Огірок 1 шт.
- Шпроти в олії 12 шт.
Кроки
- Відрізаємо від буханки житнього хліба необхідну кількість скибочок (6 штук). Тепер ставимо сковороду без олії на плиту і після її розігріву обсмажуємо шматочки хліба з кожного боку 4 хвилини. В результаті повинна утворитися хрустка скоринка.
- Третю частину пучка кропу потрібно спочатку промити і промокнути паперовим рушником. Потім необхідно залишити трохи зелені для прикраси бутербродів. Більшу частину-подрібнити.
- Перед тим, як подрібнити зубчик часнику, його потрібно позбавити від лушпиння. Нарізаємо часник і викладаємо в блендер. Туди ж висипаємо нарізаний кріп і переміщаємо плавлений сир. Перетираємо інгредієнти до однорідності.
- Свіжий огірок спочатку вимиваємо проточною водою. Потім нарізаємо його тонкими скибочками.
- Тепер “збираємо” бутерброди. Змащуємо хліб соусом, зверху укладаємо шпроти і огіркові скибочки. Прикрашаємо кожен бутерброд кропом.
Приємного апетиту!