Як приготувати долму, тушковану в сметані в домашніх умовах

Долму готують з молодого виноградного листя. Її можна запекти, тушкувати або приготувати на пару. У цьому рецепті долма буде тушкована в сметані і вийде дуже ніжною.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 18 хвДрук
  • Виноградне листя необхідно промити водою.
  • Фарш змішайте з подрібненою цибулею, посоліть і приправте начинку за смаком.
  • Листя винограду розкладіть на рівній поверхні.
  • На кожен лист покладіть начинку.
  • Згорніть щільні рулетики.
  • Каструлю змастіть вершковим маслом і викладіть в не долму. У каструлю влийте воду, посоліть і приправте за смаком, накрийте долму тарілкою, щоб вона не спливла.
  • Коли вода закипить, зменшіть вогонь, тушкуйте півгодини, потім додайте сметану і готуйте ще 30 хвилин.

Подавайте долму в гарячому вигляді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь