Як приготувати гарячий шоколад по-італійськи?

Найсмачніший гарячий шоколад ви приготуєте за особливим італійським рецептом. Використовуйте яскраву кулінарну ідею, щоб урізноманітнити звичне меню та порадувати близьких.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Плитку шоколаду розламуємо на невеликі шматочки.
  • Кладемо шоколад у металевий посуд і поливаємо невеликою кількістю молока. Розтоплюємо на слабкому вогні.
  • Крохмаль розводимо в молоці, що залишилося. Ретельно вимішуємо, щоб усунути всі грудочки.
  • Тонким струменем вливаємо молоко з крохмалем у шоколадну суміш. Розмішуємо, а потім доповнюємо сіллю, цукром та прянощами. Тримаємо на вогні до загусання.

Яскравий гарячий шоколад за італійським рецептом готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь