Найсмачніший гарячий шоколад ви приготуєте за особливим італійським рецептом. Використовуйте яскраву кулінарну ідею, щоб урізноманітнити звичне меню та порадувати близьких.
Інгредієнти
Порції: –+
- Шоколад гіркий 100 гр.
- Молоко коров’яче 400 мл.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Кориця 1 щіпка
- Ванілін 1 щіпка
- Сіль 1 щіпка
Кроки
- Плитку шоколаду розламуємо на невеликі шматочки.
- Кладемо шоколад у металевий посуд і поливаємо невеликою кількістю молока. Розтоплюємо на слабкому вогні.
- Крохмаль розводимо в молоці, що залишилося. Ретельно вимішуємо, щоб усунути всі грудочки.
- Тонким струменем вливаємо молоко з крохмалем у шоколадну суміш. Розмішуємо, а потім доповнюємо сіллю, цукром та прянощами. Тримаємо на вогні до загусання.
Яскравий гарячий шоколад за італійським рецептом готовий!