Як приготувати кукурудзу в мультиварці в домашніх умовах?

Варіння кукурудзи в мультиварці, за великим рахунком, нічим не відрізняється від варіння на плиті в каструлі, проте багато хто стверджує, що зернятка виходять соковитіше і смачніше за рахунок герметичності чаші. Крім того, якщо зварити кукурудзу прямо в качанах, не знімаючи листя, смак тільки виграє, а соковитість залишається максимальною.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Готуємо качани: акуратно зрізаємо листя так, щоб потім мати можливість після промивання надіти їх назад на кукурудзу. Знімаємо волоски. Промиваємо кукурудзу і листя, “повертаємо” листя назад на кукурудзу, обернувши її.
  • Розміщуємо підготовлені качани в чашу мультиварки. Вливаємо воду. Стежимо, щоб вода повністю покрила кукурудзу. При необхідності качани можна злегка утрамбувати, а води додати більше (не більше допустимого максимуму, зазначеного на чаші). Часник очищаємо, ріжемо на частини і кладемо в чашу поверх кукурудзи. Закриваємо кришку, вибираємо режим для бобових, зернових або супу. Після закипання варимо кукурудзу двадцять-тридцять хвилин.
  • Готову кукурудзу акуратно дістаємо з чаші і перекладаємо в тарілку.
  • Присипаємо кукурудзу сіллю, змащуємо вершковим маслом. Додатково можна посипати чорним меленим перцем.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь