Як приготувати салат з курячою печінкою і помідорами

Салат з курячою печінкою і помідорами

На святковому столі незмінною популярністю користується печінковий торт, а в цьому рецепті вам пропонується альтернативне блюдо – салат з курячою печінкою і помідорами. До салату додамо варене яйце і обсмажену цибулю. Готуємо з відвареної печінки і формуємо салат пошарово.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Курячу печінку для салату очистіть від шматочків жиру і плівок. Потім її добре промийте холодною водою. Підготовлену печінку відваріть у воді без додавання солі протягом 10 хвилин.
  • Очищену цибулину наріжте тонкими чверть кільцями. Потім обсмажте нарізану цибулю на розігрітій олії до рум’яності
  • Помідори помийте і наріжте їх невеликими кубиками.
  • Заздалегідь зварені круто яйця очистіть від шкаралупи, і наріжте поздовжніми шматочками у вигляді соломки.
  • Для формування відразу візьміть красиве блюдо. Першим шаром покладіть на нього нарізану печінку.
  • Потім печінку на свій смак посипте сіллю і чорним перцем і на неї нанесіть тонку майонезну сіточку.
  • Поверх печінки покладіть шар обсмаженої цибулі.
  • На цибулю рівним шаром покладіть нарізані яйця і їх покрийте майонезною сіточкою.
  • Салат з курячою печінкою і помідорами
    Потім салат рівномірно посипте помідорними кубиками і поверх їх нанесіть красиву сіточку майонезу.

Салат з курячою печінкою і помідорами готовий. Можете ставити на святковий стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь