До обсмажених і нарізаних яєчних млинців додається ковбаса, консервована кукурудза і пропущений через прес часник. Далі все заправляється майонезом, перемішується і виходить дуже смачний і ситний салат, який точно сподобається вашій родині в якості закуски до обіду.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 4 шт.
- Вода 2 ст. л.
- Крохмаль картопляний 2 ст. л.
- Ковбаса копчена 170 гр.
- Кукурудза консервована ½ банки
- Часник 2-3 зубці
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Починаємо з приготування млинців. У відповідну ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо туди сіль, воду, крохмаль і добре все збиваємо міксером або віночком до однорідності.
- На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і злегка обсмажуємо на ній млинці з двох сторін, щоб вони тільки схопилися. Тісто потрібно виливати тонким шаром.
- Далі нарізаємо отримані заготовки тонкими смужками і перекладаємо їх в підходящу для салату ємність.
- Копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо її до яєчних млинців.
- Тепер додаємо половину банки консервованої кукурудзи і пропущений через прес часник.
- В кінці заправляємо все майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу дуже смачний і ситний салат на обід або вечерю.
Приємного апетиту!