Красиві смугасті відбивні, які зберегли в собі весь сік і смак м’яса, легко готуються на сковороді гриль. Соковиті і ніжні відбивні, з апетитною скоринкою точно припадуть вам до смаку, а також зможуть порадувати смакові рецептори гостей і близьких. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина з жирком 4 шт.
- Прованські трави за смаком
- Лимон ¼ шт.
- Сіль за смаком
- Олія оливкова для смаження
Кроки
- Свинину ретельно промийте в проточній воді, після чого обсушити шматочки за допомогою паперових рушників. М’ясо злегка відбийте з двох сторін за допомогою ножа або молоточка. Шматочки свинини повинні бути товстими і щільними, соковитими. М’ясо натріть спеціями і сіллю, гарненько вдавлюючи трави в м’якоть свинини. Потім полийте м’ясо соком лимона. При бажанні ви можете додати і інші спеції на свій розсуд.
- Сковороду гриль дістаньте і налийте в неї оливкову олію. Потрясіть сковороду, щоб вона добре розтеклася і розподілилася між ребер сковорідки. Сковороду гриль з оливковою олією поставте на вогонь і гарненько розігрійте.
- На розігріту сковороду гриль покладіть свинину і обсмажуйте шматочки на середньому або трохи більше середнього вогні протягом п’яти хвилин. Потім переверніть шматочки на іншу сторону і обсмажуйте ще 3-5 хвилин до повної готовності відбивних.
Соковите рум’яне м’ясо подавайте на стіл з салатом зі свіжих овочів, рисом або запеченою картоплею. Красиве смугасте м’ясо в маринаді і травах додасть вишуканості вашому столу.