Щоб яловичий стейк максимально зберіг свою соковитість і аромат, приготуйте його у фользі. Апетитне м’ясо обов’язково порадує вас і ваших близьких ніжним смаком. Спробуйте кулінарну ідею в домашніх умовах!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина на кістці 1 кг.
- Сіль 1 ч. л.
- Розмарин сушенний 1 ч. л.
- Часник 1 головка
- Рослинна олія 90 мл.
Кроки
- Шматок яловичини старанно промиваємо під водою і обтираємо паперовим рушником.
- Для маринаду з’єднуємо рослинну олію з розмарином, сіллю і подрібненим часником.
- Натираємо яловичину ароматним маринадом з усіх боків.
- Перекладаємо підготовлений продукт в форму для випікання, встелену фольгою.
- Закриваємо м’ясо фольгою і випікаємо 2,5 години при температурі 160 градусів. За півгодини до готовності фольгу можна розкрити.
Соковитий стейк в духовці готовий. Подавайте до столу з вашим улюбленим гарніром!