Як швидко і смачно посмажити гарбуз на сковороді?

Простий рецепт приготування скибочок гарбуза на сковороді. Мінімальний набір інгредієнтів і легкість виконання дозволить навіть недосвідченій господині впоратися з поставленим завданням. Спеції дозволять зробити блюдо більш яскравим за смаком.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
55 хвДрук
  • Гарбуз очищають від насіння, шкірки і волокон, щоб залишилася лише м’якоть.
  • Овоч нарізають тонкими слайсами. Краще, щоб їх товщина не перевищувала 2-3 мм.
  • У глибоку миску викладають скибочки гарбуза, присипають сіллю і добре перемішують. Зручно робити це руками, щоб більш рівномірно розподілити сіль. Залишити гарбуз на 20 хвилин, щоб він пустив сік.
  • Скибочки гарбуза обсушують паперовим рушником, умочують з усіх боків в борошні і підрум’янюють на сковороді з олією. Зазвичай для появи красивої скоринки потрібно смажити овоч по 4-5 хвилин з кожного боку при середньому нагріванні.
  • Готові скибочки викладають на серветку, щоб прибрати зайвий жир, овочі посипають улюбленою приправою і подають зі сметано-часниковим соусом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь