Оригінальне рішення для вашого столу – кабачкова запіканка з додаванням рису. Рецепт порадує вас швидким і простим приготуванням, а готову страву – яскравим смаком і ароматом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок ½ кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис білий 80 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Рослинна олія 30 мл.
Кроки
- Підготуємо потрібні продукти за списком.
- Далі промиваємо рис і відварюємо його до готовності.
- Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю.
- Обсмажуємо овоч в рослинній олії до золотистого відтінку.
- Промиваємо і очищаємо кабачки. Натираємо їх на тертку, а після віджимаємо від зайвого соку.
- Через тертку пропускаємо і твердий сир.
- У загальну миску викладаємо всі підготовлені продукти. Сиру додаємо тільки половину. Сюди ж кладемо яйця, сіль і спеції. Вимішувати.
- Занурюємо масу в форму для випікання. Закриваємо блюдо тертим сиром, що залишився і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо 40 хвилин.
Рум’яна запіканка з рису і кабачка готова. Подавайте ситне частування до столу!