Готуємо ситну смачну, а головне – корисну кашу, яка сподобається і дорослим, і дітям з двох видів крупи, молока і гарбуза. Таке блюдо відмінно підходить для щільного сніданку, яке дозволить довгий час не згадувати про їжу і шкідливі перекуси.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 250 гр.
- Пшоно 50 гр.
- Рис білий 50 гр.
- Молоко коров’яче 500 мл.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Масло вершкове 25 гр.
- Мед квітковий 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- Для готування каші відміряє потрібну кількість сипучих і рідких продуктів, а гарбуз очищаємо від шкірки і позбавляємося від насіннєвої частини.
- У каструлю наливаємо півлітра молока, до нього додаємо цукровий пісок, мед і зовсім небагато солі – доводимо до кипіння.
- Помаранчевий овоч нарізаємо кубиками середнього розміру.
- Шматочки гарбуза відправляємо до молока і варимо на повільному вогні близько 20 хвилин.
- Після, додаємо в каструлю промиті рис і пшоно – знову доводимо до кипіння і варимо ще 15-20 хвилин до готовності круп. Не забуваємо періодично помішувати майбутню кашку.
Після закінчення часу блюдо готове до подачі. Приємного апетиту!
Спасибі за рецепт. По фото просто диво, потрібно спробувати приготувати.