Юшка з горбуші в домашніх умовах підкорить вас. Страву втілить у життя навіть дилетант. Яскравий насичений суп виходить ситним та мега апетитним. Готується просто – дуже просто і швидко. Купуючи цілу тушку, ніколи не поспішайте викидати голову і хвіст. З них виходить неймовірно смачний і наваристий бульйон.
Інгредієнти
Порції: –+
- Горбуша голова і хвіст 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 1.5 л.
- Пшоно 50 гр.
- Сіль за смаком
Кроки
- Беремо необхідну кількість інгредієнтів.
- Набір для насиченого бульйону кладемо в посуд для варіння. Наливаємо воду. Солимо. За бажанням додаємо прянощі. Якщо суп призначений для дитячого раціону, спеції не допускається використовувати.
- Кладемо попередньо очищену та розрізану цибулину.
- Далі поскробимо морквину, промиємо під краном і порубаємо. Додамо до інших складових.
- Відміряємо 50 г крупи, промиваємо кілька разів і висипаємо в каструлю. Ставимо на плиту. Доводимо до кипіння, видаляємо піну та варимо. Тим часом займемося очищенням картоплі.
- З коренеплоду видаляємо шкіру, промиваємо та ріжемо кубиком. Перекладаємо в киплячий бульйон. Варимо, поки картопля не стане м’якою. Це швидкий спосіб приготування супу. Якщо маємо вільний час, заздалегідь відварюємо рибу, проціджуємо бульйон, розбираємо рибу на частини, відокремлюючи від кісток.
- З бульйону витягаємо зварені риб’ячі частини, відокремлюємо м’ясо від кісток.
- Відварену рибу викладаємо в посуд для подачі.
- Наливаємо ароматний бульйон із овочами. Кличемо домочадців обідати. Смачного!