Юшка з горбуші в домашніх умовах

Юшка з горбуші в домашніх умовах підкорить вас. Страву втілить у життя навіть дилетант. Яскравий насичений суп виходить ситним та мега апетитним. Готується просто – дуже просто і швидко. Купуючи цілу тушку, ніколи не поспішайте викидати голову і хвіст. З них виходить неймовірно смачний і наваристий бульйон.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
40 хвДрук
  • Беремо необхідну кількість інгредієнтів.
  • Набір для насиченого бульйону кладемо в посуд для варіння. Наливаємо воду. Солимо. За бажанням додаємо прянощі. Якщо суп призначений для дитячого раціону, спеції не допускається використовувати.
  • Кладемо попередньо очищену та розрізану цибулину.
  • Далі поскробимо морквину, промиємо під краном і порубаємо. Додамо до інших складових.
  • Відміряємо 50 г крупи, промиваємо кілька разів і висипаємо в каструлю. Ставимо на плиту. Доводимо до кипіння, видаляємо піну та варимо. Тим часом займемося очищенням картоплі.
  • З коренеплоду видаляємо шкіру, промиваємо та ріжемо кубиком. Перекладаємо в киплячий бульйон. Варимо, поки картопля не стане м’якою. Це швидкий спосіб приготування супу. Якщо маємо вільний час, заздалегідь відварюємо рибу, проціджуємо бульйон, розбираємо рибу на частини, відокремлюючи від кісток.
  • З бульйону витягаємо зварені риб’ячі частини, відокремлюємо м’ясо від кісток.
  • Відварену рибу викладаємо в посуд для подачі.
  • Наливаємо ароматний бульйон із овочами. Кличемо домочадців обідати. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь