Цей продукт містить масу корисних вітамінів, мінералів і мікроелементів, необхідних для людського організму. Вона незамінна в період посту, так як за своїм складом близька до м’ясних і рибних продуктів і може повноцінно їх замінювати.
Які закрутки зробити з квасолею
При консервації вона зберігає свої корисні властивості і відмінно виручає в зимовий час. Її необхідно вживати дітям і дорослим для повноцінного розвитку і підтримки імунітету. Рецепти квасолі на зиму вельми різноманітні. Її закривають в томаті з овочами, в якості салату і готової засмажки для борщу. У салати крім неї зазвичай додають болгарський перець, цибулю, часник, помідори, зелень, а також сіль, лимонну кислоту, різні спеції і приправи.
П’ять найбільш часто використовуваних інгредієнтів в рецептах:
- Цукор.
- Морква.
- Помідори.
- Болгарський перець.
- Цибуля ріпчаста.
Взимку таке частування можна подавати до звичайної вечері або на святковий стіл. Готові засмажкою підходять також для різних супів, овочевих рагу, других страв і м’ясних запіканок. Самостійно закрити квасолю не складає великих труднощів. Однак слід знати, що для того, щоб закрутки не зіпсувалися, потрібно в точності дотримуватися всіх вимог і рекомендації, зазначені в рецепті. Важливо точно витримувати час теплової обробки, температуру, а також дотримуватися пропорції і послідовність дій.
10 год 0 хв5
Для салату ви можете вибрати квасолю будь–якого сорту – білу, червону або з цятками. Готові закрутки зберігайте до повного охолодження добу, а потім перемістіть в холодильник.
11 год 0 хв5
Для того, щоб блюдо вийшло смачним, вибирайте не надто pрілі баклажани. Шкірку в процесі приготування можна зрізати або залишити – залежить від ваших уподобань. Кількість солі і цукру...
2 год 10 хв4
Блюдо з квасолі за даним рецептом подається до столу у вигляді самостійної закуски або в якості доповнення до гарнірів і м’ясних страв. У традиційному рецепті використовують червону квасолю,.
9 год 30 хв3
Назва страви прийшла до нас з Грузії. Так називають в цій країні будь-які страви з квасолі. Згідно з класичним рецептом, в лобіо додають червону квасолю і багато зелені.
9 год 40 хв8
Салат можна додавати у другі страви, наприклад, тушковану капусту або овочеве рагу. Перед тим, як варити, квасолю необхідно залити водою не менше ніж на 4-6 годин, причому вода...
9 год 20 хв3
В рецепті використовується біла квасоля. При бажанні ви можете замінити її червоною – це не принципово. Найголовніше – зварити бобові повністю, щоб вони не залишалися жорсткими.
1 год 55 хв4
Спаржева квасоля приваблива для тих, хто дотримується здорового харчування. Блюдо дієтичне, містить велику кількість макро і мікроелементів.
2 год 15 хв10
Пропонуємо рецепт хрусткої вітамінної закуски із зеленої квасолі, багатої мінеральними речовинами і органічними кислотами. Вона ідеально підійде як для буденного, так і для святкового столу.
10 год 30 хв4
Консервована квасоля – дуже корисний продукт, який відмінно поєднується з м’ясом і рибою. Квасоля містить достатню кількість білка і здатна замінити м’
10 год 0 хв4
Квасоля з овочами, яку Ви заготовите на зиму, можна їсти не тільки як вітамінний смачний салат. З неї вийде відмінний наваристий суп або заправка до другої страви, наприклад,...