Просте закусочне блюдо, яке може допомогти хазяйці, якщо їй потрібно швидко приготувати сніданок, або пригостити випадкових гостей.
Шпроти – особливі рибні консерви з морською дрібною рибкою, з підкопченим смаком, в основі рослинної олії. Такі консерви завжди можуть зберігатися в будинку, в коморі, в холодильнику і прийти вчасно, коли це необхідно, господині на допомогу.
Як приготувати бутерброди з шпротами
Шпроти для бутербродів можуть бути використані цілісними рибками, а також у вигляді пасти з них. У такому разі рибку з консерви слід просто розім’яти вилкою.
Хліб для бутербродів зі шпротами можна обсмажити на олії, або приготувати його у вигляді тостів у тостері. Застосовувати слід для приготування бутербродів будь-який вид хліба – пшеничний, висівковий, житній. Шпроти добре гармонують із кожним із них.
Шпроти у бутерброді добре поєднуються з такими соусами, як майонез, грибний соус. Ними можна змащувати хліб, робити бутерброд за допомогою соусу ще соковитіше.
Продукти, які в бутерброді можуть добре гармонувати зі шпротами, це відварна картопля нарізана пластиками, відварена морква, також нарізана тонко, свіжі огірки, часник, рубана зелень (петрушка, кінза, зелена цибуля), зелений консервований горошок, сир твердих сортів, круто зварені курячі яйця.
20 хв8
Бутерброди з шпротами, огірком, майонезом та часником на батоні давно і часто готують у багатьох сім’ях, адже ці інгредієнти ідеально поєднуються смаком. У цьому рецепті готуємо бутерброди на.
20 хв10
Бутерброди зі шпротами – це просте та смачне частування для всієї родини, яке точно нікого не залишить байдужим. Така закуска підійде як для домашнього, так святкового столу. На...
50 хв4
Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати вершковий сир: або з зеленню, або звичайний класичний.
60 хв6
Блюдо виходить дуже смачним, тому не дивуйтеся, якщо тарілка швидко спорожніє. Закуска виходить досить калорійною і ситною. Свіжу нотку бутербродів, надають скибочки огірків, які входять
1 год 20 хв10
Існує багато варіантів приготування цієї страви. Для основи використовують нарізаний батон або хліб в свіжому вигляді, обсмажений на сковороді або запечений в духовці до рум’
1 год 5 хв10
Основою для бутербродів служить батон. Головне, щоб він був повітряним і ніжним. Найкраще вибирати шпроти перевірених виробників, а помідори – пружні і щільні.
55 хв6
Головна відмінність даного рецепта від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.
1 год 5 хв10
Якщо блюдо необхідно приготувати заздалегідь, скибочки хліба або батона краще обсмажити на сковороді або потомити в духовій шафі, щоб утворилася хрустка скоринка і бутерброди не розм’якли.
1 год 40 хв15
Для святкового столу бутерброди зі шпротами можна приготувати неабияким способом. Наприклад, сформувати прикраси з самих інгредієнтів. В такому випадку бутерброди будуть виглядати незвично і красиво.
1 год 20 хв3
Радимо вам завжди мати в запасі кілька баночок зі шпротами в олії, щоб в будь-який момент поласувати дуже смачними і легкими бутербродами з солоним огірком і чорним хлібом.
20 хв10
Рухаємося далі, не зупиняємося, і знову готуйте соковитий бутербродик з солоненькими огірочками, які ух класно йдуть під стопочку.
25 хв4
Наступний рецепт закусочного бутерброда буде ситним і поживним. Читайте список інгредієнтів і готуйте на здоров’я.
35 хв6
Почніть готування і зробіть відразу ж за один раз відразу три закуски. А як? Дивіться нижче інструкцію.