Готуємо Рибно картопляні крокети рецепт. Так-так, це ті, самі котлетки, які два в одному! Відразу і риба, і гарнір до них, правда зручно? А готувати пара дрібниць, на все про все хвилин 30 і потім не кажіть, що у мене не найкорисніший блог.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт.
- Тріска філе 300 г.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Молоко коров’яче 1 ст. л.
- Цибуля зелена
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Панірувальні сухарі ½ ст.
Кроки
- Картоплю нарізаємо на невеликі шматочки і варимо в підсоленій воді до готовності. Потім зливаємо воду, а картоплю товчемо. Цибулю нарізаємо на кубики і обсмажуємо в сотейнику на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо до цибулі молоко, доводимо його до кипіння і викладаємо в нього філе тріски.
- Варимо рибу хвилин 7-10 до готовності. Потім дістаємо філе, переконуємося, що в ньому немає кісток і розминаємо його виделкою. Далі з’єднуємо рибу і товчену картоплю, додаємо яйце, посічену зелень, сіль, перець і добре перемішуємо масу.
- Формуємо з цієї маси кульки невеликого розміру, обвалюємо їх в сухарях, злегка придавлюємо і обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки з двох сторін.
Подаємо такі крокети з овочевим салатом, дуже смачно з капустяним.
Приємного вам апетиту!