Рибно картопляні крокети

Готуємо Рибно картопляні крокети рецепт. Так-так, це ті, самі котлетки, які два в одному! Відразу і риба, і гарнір до них, правда зручно? А готувати пара дрібниць, на все про все хвилин 30 і потім не кажіть, що у мене не найкорисніший блог.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
30 хвДрук
  • Картоплю нарізаємо на невеликі шматочки і варимо в підсоленій воді до готовності. Потім зливаємо воду, а картоплю товчемо. Цибулю нарізаємо на кубики і обсмажуємо в сотейнику на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо до цибулі молоко, доводимо його до кипіння і викладаємо в нього філе тріски.
  • Варимо рибу хвилин 7-10 до готовності. Потім дістаємо філе, переконуємося, що в ньому немає кісток і розминаємо його виделкою. Далі з’єднуємо рибу і товчену картоплю, додаємо яйце, посічену зелень, сіль, перець і добре перемішуємо масу.
  • Формуємо з цієї маси кульки невеликого розміру, обвалюємо їх в сухарях, злегка придавлюємо і обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки з двох сторін.

Подаємо такі крокети з овочевим салатом, дуже смачно з капустяним.

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 4 оцінки, середнє 4.75 з 5 )
Залишити відповідь