Торт «Молочна дівчинка» на сковороді

Важкі робочі дні і зайнятість не заважають мені готувати десерти мало не кожен день. Так, варіанти складніше я залишаю на вихідні, а ось по буднях готую швидкі і прості частування. Одне з улюблених— торт «Молочна дівчинка», який полюбився всій родині. Вони у мене ті ще ласуни!

Цей десерт підійде господиням, які люблять готувати вечерю в духовці. Для приготування нашого тортика піч не знадобиться! Озбройтеся сковородою і хорошим настроєм, і вперед! Розповідаю рецепт домашнього торта “Молочна дівчинка”, в який ви закохаєтеся з першого шматочка.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
60 хвДрук
  • Займемося тістом. Спершу збийте яйця з сіллю. Додайте 250 г згущеного молока і молоко, продовжуйте збивати.
  • Всипте борошно і розпушувач, змішуйте до однорідності. Додайте 50 г вершкового масла кімнатної температури і збивайте, поки не вийде рідке тісто.
  • Рівномірно розподіляйте по 1 ополонику тіста на розігріту сковороду. Обсмажуйте коржі з двох сторін.
  • Перебийте сир і згущене молоко, додайте 100 г розм’якшеного вершкового масла і збийте до кремоподібного стану.
  • Обмазуйте коржі кремом, укладаючи їх один на одного. Потім змастіть боки торта і прикрасьте частування тертим шоколадом.

Торт «Молочна дівчинка» на сковороді виходить вдало з першого разу! Якщо вистачить сили волі, щоб почекати, то залиште його просочитися на годинку, а тільки потім подавайте на стіл. Бісквітні коржі і ніжний сирний крем — то що треба після важкого дня!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь