Дуже яскравий і смачний салат, який дуже ефектно виглядає навіть на святковому столі. Червоно-білий редис, зелені огірок і селера, помаранчева морква – це по-справжньому весняне буйство фарб. Сам салат дуже смачний, хрусткий, з пряним, можливо, трохи гоструватим смаком і яскравим ароматом.
За задумом всі овочі нарізаються кільцями, але якщо для вас це занадто грубо, можете порубати будь-яким зручним способом – від цього салатик гірше не стане. Для заправки можете взяти оливкову або соняшникову олію.
Інгредієнти
- Редиска 500 гр.
- Огірок 2-3 шт.
- Морква 2 шт.
- Селера 5 гілочок
- Рослинна олія за смаком
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Вимиті овочі і зелень обсушити.
- Редиску, огірочки і моркву наріжте кільцями і покладіть в салатницю.
- Селеру наріжте невеликими шматочками і відправте до вже нарізаних овочів.
- Потім подрібніть зелень-це буде завершальний штрих салату.
- Заправте рослинною олією, додайте сіль і перчик за смаком. Гарненько перемішайте.