Як приготувати варення з чорної смородини в мультиварці

варення з чорної смородини в мультиварці

Ще один дуже простий рецепт смачного варення з чорної смородини. Готується за часом воно довше, ніж попередні, але дуже і дуже легко. Вам не потрібно стежити, закипіло варення чи ні, не потрібно знімати пінку або розмішувати. Досить просто з’єднати інгредієнти в чаші мультиварки і включити потрібну програму.

Варення виходить досить густим, кисло-солодкого смаку з яскраво вираженим смородиновим ароматом. Варення з чорної смородини, приготоване в мультиварці – відмінно підходить і для додавання в чай, і для тостів, і для випічки. А цілісні ягідки надають страві додаткову пікантність, роблячи його ще більш цікавим.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Як завжди, почати потрібно з підготовки ягід смородини. Обмийте їх в прохолодній воді, потім переберіть, щоб видалити сміття і погані ягідки. Відріжте хвостики і гілочки.
  • Викладіть в чашу мультиварки смородину. Зверху засипте її цукром, закрийте кришку і готуйте 1.5 години на програмі «десерт».
  • По закінченню зазначеного часу розлийте готове варення по простерилізованих банках, закрийте і залиште до повного охолодження.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь