Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати, які можна приготувати в будь-який момент.
Інгредієнти
Порції: –+
- Напівфабрикат голубців 12 шт.
 - Морква 150 гр.
 - Цибуля ріпчаста 100 гр.
 - Бульйон 400 мл.
 - Помідор 400 гр.
 - Томатна паста 1.5 ст. л.
 - Лист лавровий 1 шт.
 - Перець духмяний 1 ч. л.
 - Рослинна олія 3 ст. л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 
Кроки
- Заморожені голубці дістаньте з морозилки заздалегідь.
 - Викладіть голубці в каструлю.
 - Тепер потрібно приготувати соус для голубців. На сковороді обсмажте цибулю і моркву.
 - Потім додайте дрібнонарізані помідори і пару столових ложок томатної пасти.
 - Далі влийте бульйон, додайте лавровий лист і запашний перець, доведіть соус до кипіння і влийте його в каструлю до голубців.
 - Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте голубці 40-50 хвилин до готовності. Подавайте блюдо в гарячому вигляді зі сметаною і зеленню.
 
Приємного апетиту!


