Як зварити готові заморожені голубці в каструлі?

Як зварити готові заморожені голубці в каструлі

Голубці – це ідеальне в усіх відношеннях блюдо, воно смачне, ситне і його можна приготувати про запас і заморозити. Таким чином у вас в морозилці будуть домашні напівфабрикати, які можна приготувати в будь-який момент.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
50 хвДрук
  • Заморожені голубці дістаньте з морозилки заздалегідь.
  • Викладіть голубці в каструлю.
  • Тепер потрібно приготувати соус для голубців. На сковороді обсмажте цибулю і моркву.
  • Потім додайте дрібнонарізані помідори і пару столових ложок томатної пасти.
  • Далі влийте бульйон, додайте лавровий лист і запашний перець, доведіть соус до кипіння і влийте його в каструлю до голубців.
  • Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте голубці 40-50 хвилин до готовності. Подавайте блюдо в гарячому вигляді зі сметаною і зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь