Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не займе вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає в смаку і, звичайно ж, в тому, що не потрібно кілька годин чекати, поки овочі промаринуються.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 2 шт.
- Кунжут 10 гр.
- Соус соєвий 3 ст. л.
- Сік лимону 2 ст. л.
- Часник 2-3 зуб.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Мед квітковий 1 ч. л.
Кроки
- Насамперед обсмажуємо кунжут до золотистого кольору на сухій сковороді (без додавання олії).
- За допомогою овочечистки нарізаємо кабачки дуже тонкими слайсами.
- Для приготування маринаду в глибокій ємності з’єднуємо соєвий соус, подрібнений часник, лимонний сік, мед і рослинну олію – перемішуємо.
- Тонкі смужки кабачка засипаємо кунжутом і потім заливаємо ароматним соусом.
- Гарненько перемішуємо всі інгредієнти і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Пробовала кабачки по такому рецептику, они обалденные!