Мариновані кабачки слайсами, щоб відразу їсти

Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не займе вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає в смаку і, звичайно ж, в тому, що не потрібно кілька годин чекати, поки овочі промаринуються.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
20 хвДрук
  • Насамперед обсмажуємо кунжут до золотистого кольору на сухій сковороді (без додавання олії).
  • За допомогою овочечистки нарізаємо кабачки дуже тонкими слайсами.
  • Для приготування маринаду в глибокій ємності з’єднуємо соєвий соус, подрібнений часник, лимонний сік, мед і рослинну олію – перемішуємо.
  • Тонкі смужки кабачка засипаємо кунжутом і потім заливаємо ароматним соусом.
  • Гарненько перемішуємо всі інгредієнти і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Коментарів: 1
  1. Ольга Парфенова

    Пробовала кабачки по такому рецептику, они обалденные!

Залишити відповідь