Смачний і корисний десерт виходить з гарбуза і меду. Плід запікається в духовці цілий і виходить соковитим і ароматним. Оцініть простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 шт.
- Мед квітковий 2 ст. л.
- Яблуко 1 шт.
- Цукор-пісок 2 ч. л.
Кроки
- Старанно промиваємо гарбуз і звільняємо його від плодоніжки.
- Розрізаємо плід на половинки. Видаляємо з них м’якоть і насіння. Це зручно робити за допомогою столової ложки.
- Відміряємо необхідну кількість інших інгредієнтів.
- У центр плоду кладемо кубики яблука.
- Вливаємо до яблук мед. По краях насипаємо цукор.
- Загортаємо продукт в пергамент і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо близько 50 хвилин.
Яскравий домашній десерт з гарбуза і меду готовий. Подавайте до столу!