Гарбуз, запечений цілим з медом

Смачний і корисний десерт виходить з гарбуза і меду. Плід запікається в духовці цілий і виходить соковитим і ароматним. Оцініть простий рецепт, який нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Старанно промиваємо гарбуз і звільняємо його від плодоніжки.
  • Розрізаємо плід на половинки. Видаляємо з них м’якоть і насіння. Це зручно робити за допомогою столової ложки.
  • Відміряємо необхідну кількість інших інгредієнтів.
  • У центр плоду кладемо кубики яблука.
  • Вливаємо до яблук мед. По краях насипаємо цукор.
  • Загортаємо продукт в пергамент і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо близько 50 хвилин.

Яскравий домашній десерт з гарбуза і меду готовий. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь