Оригінальне частування для вашого столу – запіканка з гарбуза. Корисне і поживне блюдо можна подавати на сніданок, до чаю або в якості перекусу. Підходить для дитячого меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 200 гр.
- Кисломолочний сир 9% 300 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Манна крупа 3 ст. л.
- Цукор-пісок 160 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Апельсин 1 шт.
- Рослинна олія 1 ч. л.
Кроки
- Промиваємо і очищаємо гарбуз, натираємо його на середній або крупній тертці. При необхідності, віджимаємо від зайвої вологи.
- У цю ж масу знімаємо цедру з апельсина. Вона зробить блюдо більш ароматним.
- В окремій мисці з’єднуємо сир, яйця, цукор і сіль. Старанно розтираємо інгредієнти до однорідної маси.
- У сирну суміш відправляємо тертий гарбуз з цедрою.
- Розмішуємо масу і поступово доповнюємо манною крупою.
- Розкладаємо гарбузове тісто по формах для випікання. Готуємо частування 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Яскрава і ароматна запіканка з гарбуза готова. Можна подавати до столу і пробувати!