Проста і смачна запіканка з гарбуза в духовці

Оригінальне частування для вашого столу – запіканка з гарбуза. Корисне і поживне блюдо можна подавати на сніданок, до чаю або в якості перекусу. Підходить для дитячого меню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Промиваємо і очищаємо гарбуз, натираємо його на середній або крупній тертці. При необхідності, віджимаємо від зайвої вологи.
  • У цю ж масу знімаємо цедру з апельсина. Вона зробить блюдо більш ароматним.
  • В окремій мисці з’єднуємо сир, яйця, цукор і сіль. Старанно розтираємо інгредієнти до однорідної маси.
  • У сирну суміш відправляємо тертий гарбуз з цедрою.
  • Розмішуємо масу і поступово доповнюємо манною крупою.
  • Розкладаємо гарбузове тісто по формах для випікання. Готуємо частування 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Яскрава і ароматна запіканка з гарбуза готова. Можна подавати до столу і пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь