Готове і смачне рішення для вашого обіду або вечері – гарбуз з картоплею і м’ясом. Оригінальне частування порадує поживністю і яскравим ароматом. Оцініть цікавий кулінарний процес.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз ½ кг.
- Картопля 300 гр.
- Курячі стегена 1 кг.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зубці
- Зелень 1 пучок
- Соус соєвий 30 мл.
- Гірчиця ½ ст. л.
- Суміш для аджики 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Рослинна олія 60 мл.
Кроки
- Очищаємо гарбуз і картоплю від шкірки, після чого нарізаємо інгредієнти кубиками.
- Дрібно нарізаємо цибулю.
- Також чинимо і з часником.
- Подрібнюємо попередньо промиту зелень.
- На деко кладемо рукав для випікання.
- Спочатку його наповнюємо картоплею і гарбузом.
- Додаємо сюди одну столову ложку соєвого соусу.
- Також кладемо половину ложки гірчиці.
- Доповнюємо заготовку цибулею, часником і зеленню.
- Рівномірно розподіляємо продукти по рукаву.
- Відправляємо сюди ложку суміші для аджики. Все акуратно перемішуємо.
- Ставимо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку.
- Випікаємо до напівготовності близько 20-30 хвилин.
- Через деякий час обережно розкриваємо рукав.
- М’ясо посипаємо сіллю і спеціями.
- Доповнюємо шматочки рослинною олією.
- Перекладаємо підготовлене м’ясо в рукав з овочами.
- Готуємо страву 1 годину при температурі 180 градусів.
Ситне частування з м’яса, картоплі і гарбуза готове. Можна пробувати!
Вот бы не подумал, что можно с мясом приготовить), круто.