Швидко і смачно приготувати домашню яблучну пастилу можна в спеціальній сушарці для фруктів. Це набагато практичніше і простіше, ніж висушувати частування в прочиненій духовці. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Яблуко 2 кг.
- Цукор-пісок 100 гр.
- Рослинна олія 50 мл.
Кроки
- Яблука очищаємо від кісточок і шкірки. Подрібнюємо і млоїмо до м’якості. Після чого подрібнюємо в пюре, доповнюємо цукром і знову готуємо на вогні до загустіння.
- Піддони електросушарки встеляємо пергаментом і обмазуємо рослинною олією. Вливаємо сюди тонким шаром яблучну масу.
- Включаємо підготовлений прилад на 5-6 годин. Сушимо при температурі 70 градусів.
- Через деякий час охолоджуємо готовий продукт, нарізаємо його і звертаємо в щільні трубочки.
Апетитна яблучна пастила в сушарці готова. Пробуйте самі і пригощайте оригінальним ласощами рідних!