Такий салат зазвичай готують в Німеччині. Він дуже цікавий і незвичайний, сподобається абсолютно всім, хто його спробує. Рецепт з покроковими фото простий і наочний.
Інгредієнти
Порції: –+
- Оселедець 400 гр.
- Цибуля червона 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Мариновані огірки 3 шт.
- Сметана 25% 200 гр.
- Зелень 15 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Рибне філе нарубати кубиками середнього розміру. Змішати зі сметаною.
- Видалити у яблука все зайве і порізати квадратиком. Відправити до оселедця і ретельно все змішати.
- Нарубати кубиком огірки і цибулю. Дрібно нашаткувати зелень.
- Покласти зазначені інгредієнти в салат, за бажанням посолити і поперчити. Ретельно перемішати.
- Подавати такий салат найкраще в келихах, але можна і в великому салатнику.
Для приготування цієї страви найкраще брати соковите і кисле яблуко.