Що ж, почнемо з такого здавалося б примітивного варіанту, але на смак він божественний. Гостям ви точно догодите, ну і своєму животику теж.
Інгредієнти
Порції: –+
- Лаваш 1 шт.
- Ковбаса варена 200 гр.
- Помідор 4-5 шт.
- Сир твердий 200 гр.
- Сметана 20% 1-2 ст. л.
- Кріп за смаком
- Петрушка за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Куряче яйце для змазування
Кроки
- Сирок подрібніть на дрібній тертці, до нього внесіть посічену петрушку і кріп. Томати і ковбасу переважно поріжте на «кругляшки».
- Лаваш розгорніть і змастіть сметаною. Викладіть рядами ковбасу і помідори, чергуючи, як на малюнку. Притрусіть сиром і зеленню. Поверніть акуратно руками заготовку в рулет і змастіть курячим збитим виделкою яйцем.
- Покладіть на деко і випікайте в духовці при температурі 180 градусів в районі 15-20 хвилин. Після розріжте на шматочки і подавайте до столу.
Приємних відчуттів!