Салат “Новорічна новинка” з курячою грудкою

Салат Новорічна новинка

За своїм задумом такий салатик дуже веселенький, тому що саме оформлення виконано у вигляді іграшки. А ось якої, побачите по ходу справи. Я сподіваюся, що ця кулька принесе вам удачу! Спіймайте її за хвіст на цілий майбутній рік.

Фішка страви – кожна прошарок салату викличе на обличчі захват. Тому що це шалено смачно і ніжно!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Курячу грудку відваріть в підсоленій воді, потім бульйон злийте. Його можна використовувати для супу. Остудіть м’ясо і порубайте на дрібні кубики.
  • Моркву і курячі яйця відваріть в каструлі. І пропустіть ці два інгредієнти через найдрібнішу насадку терки. Причому білки і жовтки потрібно натерти окремо.
  • Сир і яблука також натріть на тертці. Таким чином, все готово до роботи.
  • Почніть укладати на добре вимитий і сухий піднос всі інгредієнти в такій послідовності. Першим буде шар курячої грудки, посоліть, змастіть майонезом. Потім покладіть моркву + майонез . Саме цей овоч добре поєднується з жовтками, тому викладіть їх слідом за нею. Далі яблучка і сіточка з майонезу.
  • Слідом терті курячі білки, які теж просочуються майонезом. Заключний штрих – тертий сир, який заздалегідь в чашці змішайте з майонезом і такою масою завершіть салат, розподіліть все рівномірно, можна злегка придавити руками.
  • Отже, тепер дайте волю фантазії, пропоную викласти кругляшки з моркви рядами, а також прикрасьте кропом.

Ось таке диво вийшло, хоч на виставку відправляй! Ммм … вкусняшка, пробуйте, хлопчики і дівчатка!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь