Яскрава ідея для приготування смачного домашнього десерту – сирно-шоколадний торт. Частування виходить в міру солодким і неймовірно привабливим. Відмінне рішення для домашнього чаювання.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 350 гр.
- Цукор-пісок 100 гр.
- Масло вершкове 250 гр.
- Какао 4 ст. л.
- Для крему:
- Кисломолочний сир 11% 500 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Сметана 20% 150 гр.
- Цукор-пісок 150 гр.
- Цукор ванільний 10 гр.
- Борошно пшеничне 50 гр.
Кроки
- Форму для випікання обмазуємо невеликою кількістю вершкового масла.
- Займемося шоколадною частиною. У крихту розтираємо борошно, вершкове масло, какао і цукор.
- Для іншої частини збиваємо сир, сметану, яйця, борошно і обидва види цукру. Маса повинна вийти однорідною.
- Більшу частину шоколадного тіста щільним шаром викладаємо у форму для випікання.
- На нього вливаємо сирну масу.
- Зверху посипаємо шоколадною крихтою.
- Випікаємо 50-60 хвилин при температурі 180 градусів, після торт охолоджуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.
Готовий шоколадно-сирний торт ділимо на порції і подаємо до столу.