Апетитний салат з куркою і печерицями можна доповнити волоським горіхом. Інгредієнт додасть особливий неповторний смак частування. Використовуйте покроковий рецепт для святкового меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 200 гр.
- Печериці свіжі 100 гр.
- Куряче яйце 2 шт.
- Твердий сир 40 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Волоський горіх 20 гр.
- Часник 2 зуб.
- Майонез столовий молочний 4 ст. л.
- Сметана 20% 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Зелень для прикраси
Кроки
- Промиваємо і відварюємо куряче філе в каструлі з водою. Охолоджуємо продукти і дрібно нарізаємо їх.
- Подрібнюємо очищену ріпчасту цибулю і обсмажуємо в рослинні олії.
- Сюди ж додаємо промиті, дрібно порізані гриби.
- Смажимо інгредієнти до повної готовності.
- Для заправки розмішуємо ложку майонезу, ложку сметани, сіль і подрібнені зубчики часнику.
- Шматочки філе розмішуємо з заправкою.
- Викладаємо заготовку тонким шаром на плоску тарілку.
- Далі кладемо відварені і натерті на тертці яйця. Обмазуємо майонезом.
- Наступний шар – гриби з цибулею, майонез і мелений перець.
- Розподіляємо по верху тертий сир і майонез.
- Посипаємо заготовку подрібненим волоським горіхом.
- Охолоджуємо салат, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу.