Легкий ніжний смак, простий набір і доступність інгредієнтів, швидкість в приготуванні – це властивості салату на основі пекінської капусти з кукурудзою і крабовими паличками. Цю закуску можна подати як до будь-якого святкового, так і повсякденного столу. Важлива умова – свіжі і якісні продукти.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста пекінська 800 гр.
- Кукурудза консервована 1 банка
- Крабові палички 200 гр.
- Сир твердий 150 гр.
- Часник 1 зубчик
- Майонез столовий молочний 4 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
Кроки
- Качан пекінської капусти ополіскується холодною водою і шаткується невеликими шматочками довільної форми. Капустяна нарізка відразу кладеться в салатницю.
- Якісні крабові палички, заздалегідь розморожені, звільняються від упаковки і шаткуються тонкими брусочками.
- Дрібно рубається ножем очищений зубок часнику.
- Кубиками нарізається твердий сир.
- Капустяна нарізка посипається сіллю і трохи розминається для зменшення її в обсязі. До неї перекладаються брусочки крабових паличок і подрібнений часник. Потім пересипається з банки консервована кукурудза.
- До салату додаються 4 ложки будь-якого майонезного соусу. Салат акуратно перемішується і відразу подається до столу.
Приємного апетиту!