Домашній торт із замороженою полуницею

Заморожена полуниця дозволяє кожній господині готувати смачний десерт в будь-який час року. У цьому рецепті вам пропонується спекти відразу три бісквіта і з них зібрати 2 полуничних торта з різним декором. Ягоди розмороженої полуниці використовуємо для начинки, а сік для просочення коржів. Бісквітне тісто замішуємо на борошні, яйцях і розпушувачі. Крем готуємо на жирних вершках.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Насамперед підготуйте інгредієнти для торта згідно з рецептом. Борошно просійте через сито і змішайте з розпушувачем. Яйця візьміть добре охолоджені і розділіть їх на білки і жовтки.
  • У суху чистий посуд для замісу тіста насипте цукор, додайте жовтки яйця і перетріть їх до густої маси білого кольору.
  • В іншому посуді збийте білки до пишності.
  • Потім до розтертих жовтків пересипте борошно з розпушувачем, додайте збиті білки і лопаткою швидко і акуратно замісіть тісто.
  • Роз’ємну форму для випічки застеліть пергаментом і змастіть його маслом. У форму перелийте замішане тісто. Випікайте бісквіт в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 25-30 хвилин, перевіривши готовність випічки дерев’яною паличкою.
  • Спечені бісквіти вийміть з форми і остудіть до кімнатної температури.
  • Кожен охолоджений бісквіт тонким довгим ножем розріжте на два коржа, з яких можна зібрати два торта.
  • В окремому посуді протягом 20 хвилин збийте міксером жирні вершки з цукровою пудрою до стійких піків, причому віночки і посуд для збивання охолодіть в морозилці.
  • Розморозьте полуницю. Частина крему відніміть і змішайте з будь-яким харчовим барвником.
  • Для просочення коржів зваріть сироп із зазначеної в рецепті кількості цукру, води і соку від розмороженої полуниці. Сироп поваріть не менше 25 хвилин.
  • Коржі укладайте на сервірувальні страви по черзі, змащуючи кожен теплим сиропом.
  • Поверх коржів укладіть рівним шаром крем і нарізані шматочками ягоди розмороженої полуниці. Таким чином, зберіть два торта.
  • Один торт декорують свіжими ягодами, а другий торт зверху змастіть кольоровим кремом і декорують на свій смак.
  • Приготовані торти з замороженою полуницею витримайте пару годин в холодильнику і потім подайте до столу.

Вдалої і смачної випічки!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь