Соковите і низькокалорійне літнє блюдо – овочева запіканка з кабачків, помідорів і сиру. Просте у виконанні частування порадує ароматом і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Кисломолочний сир 11% 200 гр.
- Борошно пшеничне 30 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Молоко коров’яче 100 мл.
- Сіль за смаком
Кроки
- Кабачки заздалегідь відварюємо в підсоленій воді. Потім продукт ріжемо тонкими кружечками. Їх частина викладаємо шаром у форму для випікання.
- Промиваємо помідори, ріжемо їх тонкими шматочками. Розподіляємо половину продукту по шару з кабачків.
- Накриваємо овочі половиною від потрібної кількості сиру.
- Повторюємо шари ще один раз. За смаком посипаємо блюдо сіллю. Заливаємо сумішшю з яйця, борошна і молока. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин.
Соковита овочева запіканка з сиром готова. Перекладайте її на плоску тарілку і ставте на стіл.