Сьомга з вершками та шпинатом

Сьомга зі вершками та шпинатом

Сьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Підготуємо сьомгу. Рибні шматочки потрібно розділити на філе, промити та обсушити паперовими рушниками.
  • Солимо і перчимо рибу. Обсмажуємо її на олії. На кожний бік піде приблизно 3-5 хвилин. Після філе перекладаємо на тарілку.
  • Сковороду після риби не миємо. Розтоплюємо тут вершкове масло. Спочатку обсмажуємо подрібнену цибулю з часником, потім вливаємо вино і додаємо дрібно порізані в’ялені помідори. Томимо все разом ще пару хвилин.
  • Вливаємо сюди вершки. Прогріваємо їх, солимо, перчимо і доповнюємо шпинатом. Томимо, помішуючи, 2-3 хвилини на тихому вогні.
  • Всипаємо в соус тертий пармезан. Перемішуємо.
  • Тепер опускаємо сюди шматочки риби. Прогріваємо їх протягом однієї хвилини і прибираємо з вогню.

Сьомга з вершками і шпинатом готова. Подавайте до столу з дрібно нарізаною петрушкою і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь