Найбільш ідеальні м’ясні стейки виходять з мармурової яловичини. Дороге ресторанне блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах, якщо використовувати перевірений покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина мармурова 500 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції для яловичини за смаком
- Олія оливкова 2 ст. л.
Кроки
- Стейки мармурової яловичини промиваємо під холодною водою і обсушуємо за допомогою паперового рушника.
- Далі м’ясо ретельно натираємо сіллю і спеціями з обох сторін. Спеції підбираємо на свій розсуд.
- Прогріваємо сковороду до температури 180 градусів.
- Обмазуємо поверхню оливковою олією і кладемо сюди яловичину. Смажимо з обох сторін по 5 хвилин. За цей час стейки підрум’яняться і пустять сік.
Соковите і м’яке мармурове м’ясо готове. Подавайте його до столу з овочами або іншими гарнірами.