У домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістці. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича вирізка на кістці 2 стейка
- Часник 4 зубчики
- Розмарин 2 гілки
- Сіль морська за смаком
- Перець чилі за смаком
- Масло вершкове 100 гр.
- Олія оливкова 2 ч. л.
Кроки
- Спочатку стейки промиваємо під водою. Якщо вони були охолоджені, то даємо їм полежати 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
- Далі підготуємо спеції за списком: часник, чилі і розмарин.
- Викладаємо м’ясо на сковороду з оливковою олією. Сюди ж викладаємо часник з розмарином. Посипаємо блюдо морською сіллю.
- Через 4-5 хвилин перевертаємо заготовку. Смажимо ще стільки ж. Додаємо перець чилі і вершкове масло.
Після готовності даємо стейкам на кісточці відпочити близько 5 хвилин. Можна пробувати!