Як просто і смачно посмажити стейк з яловичини на кістці

стейк з яловичини на кістці

У домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістці. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Спочатку стейки промиваємо під водою. Якщо вони були охолоджені, то даємо їм полежати 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
  • Далі підготуємо спеції за списком: часник, чилі і розмарин.
  • Викладаємо м’ясо на сковороду з оливковою олією. Сюди ж викладаємо часник з розмарином. Посипаємо блюдо морською сіллю.
  • Через 4-5 хвилин перевертаємо заготовку. Смажимо ще стільки ж. Додаємо перець чилі і вершкове масло.

Після готовності даємо стейкам на кісточці відпочити близько 5 хвилин. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь