Простий і смачний рецепт мармеладу зі сливи

У цьому рецепті мармеладу зі слив додають шоколад, щоб зробити смак десерту ще цікавішим. Колір готового продукту буде залежати від кольору шкірки плодів – від темно-червоного до червоно-коричневого.

Інгредієнти
Порції: +15
Кроки
45 хвДрук
  • Вимиті сливи розрізають навпіл і дістають кісточки.
  • У теплій воді розводять агар-агар і залишають на 10 хвилин для набухання.
  • Половинки плодів складають в каструлю і засипають цукром, а потім подрібнюють їх в пюре. Це зручно робити за допомогою погружного блендера.
  • Пюре готують на середньому вогні 5-7 хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло. Масу знімають з плити, додають агар-агар і шоколад, ще раз кип’ятять протягом декількох хвилин.
  • Сливовий мармелад розподіляють по формах і залишають застигнути. Зазвичай для цього достатньо не більше години.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь