Соковитий і неймовірно поживний салат виходить зі свинячого язика і солоного огірка. Яскраве за смаком блюдо нікого не залишить байдужим. Запам’ятовуйте просту кулінарну ідею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 150 гр.
- Огірок солоний 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Картопля 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Цибуля зелена для прикраси
Кроки
- Свинячий язик попередньо відварюємо в підсоленій воді близько 1-1,5 години. Далі інгредієнт охолоджуємо, очищаємо і ріжемо тонкою соломкою.
- Солоний огірок обробляємо таким же чином.
- Заздалегідь відварюємо картоплю з яйцем. Очищаємо продукти і також нарізаємо шматочками поменше.
- З’єднуємо всі компоненти в одній мисці, солимо їх, перчимо і перемішуємо.
- Далі частування ділимо на порції. Подаємо разом із зеленню і майонезом. Готово!