Як приготувати салат з свинячим язиком і грибами

салат з свинячим язиком і грибами

Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Відварюємо картоплю, очищаємо її і ріжемо дрібними кубиками.
  • Доповнюємо картоплю відварними і подрібненими яйцями.
  • До готовності варимо гриби в підсоленій воді, дрібно обробляємо їх і кладемо в загальну миску.
  • Доповнюємо масу кубиками відвареного свинячого язика. Його попередньо готуємо в підсоленій воді близько 1,5 години.
  • Викладаємо сюди і подрібнені мариновані огірки.
  • Солимо продукти за смаком і поливаємо сметаною.
  • Акуратно розмішуємо вміст.
  • Готовий салат ділимо на порції, прикрашаємо гілочками кропу і подаємо до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь