Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 250 гр.
- Гливи свіжі 200 гр.
- Картопля 4 шт.
- Куряче яйце 4 шт.
- Огірок маринований 4 шт.
- Сметана 30% за смаком
- Сіль за смаком
- Кріп для прикраси
Кроки
- Відварюємо картоплю, очищаємо її і ріжемо дрібними кубиками.
- Доповнюємо картоплю відварними і подрібненими яйцями.
- До готовності варимо гриби в підсоленій воді, дрібно обробляємо їх і кладемо в загальну миску.
- Доповнюємо масу кубиками відвареного свинячого язика. Його попередньо готуємо в підсоленій воді близько 1,5 години.
- Викладаємо сюди і подрібнені мариновані огірки.
- Солимо продукти за смаком і поливаємо сметаною.
- Акуратно розмішуємо вміст.
- Готовий салат ділимо на порції, прикрашаємо гілочками кропу і подаємо до столу!