Ніжний торт зі свинячої печінки з сметаною

печінковий торт зі свинячої печінки з сметаною

Ніжний торт зі свинячої печінки з сметаною – легка, повітряна і дуже поживна закуска. Приготована з шарів печінкових млинців з соковитою начинкою, вона точно сподобається кожному!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Видаляємо з печінки плівку і білі жилки. Нарізаємо на квадрати і подрібнюємо через м’ясорубку або блендером.
  • Вливаємо половину склянки вершків.
  • Розбиваємо яйця і засипаємо перець з сіллю. Збиваємо суміш виделкою.
  • Вводимо борошно і замішуємо печінкове тісто.
  • Щоб млинці не підгорали, заливаємо 3 ст.л. рослинної олії.
  • З цибулі знімаємо лушпиння і нарізаємо на кубики. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
  • Прожарюємо цибулю і моркву на сковороді до легкого рум’янцю.
  • Змішуємо зажарку з 3 ст. ложками сметани.
  • Нарізаємо дрібними шматочками зубчики часнику і змішуємо їх з засмажкою.
  • Також дрібно кришимо зелень.
  • Тепер частину тісту для млинців виливаємо на окрему наколінну сковороду, промазану олією. Довго обсмажувати не потрібно, приблизно 2 хв. на кожну сторону печінкового млинця, щоб він добре присмажився всередині.
  • Все тісто потрібно прожарити таким чином.
  • Потім робимо листковий торт. Кладемо один млинець на тарілку, і зверху змащуємо овочевою засмажкою зі сметаною. Посипаємо шар зеленню і накриваємо наступним млинцем. Його також змащуємо і посипаємо зеленню. Так робимо з усіма млинцями.
  • Останній шар добре промазуємо сметаною, також змащуємо боки і все рясно посипаємо зеленню.
  • Відправляємо наш торт настоятися і просочитися в холодильник.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь